Total Response met Rob van de Wouw

ZATERDAG 26 AUG 2023 20.30u
Podium Havenplein, Havenweg Helmond

Beste muziekliefhebbers,
Helaas ontvingen wij dinsdag 22 aug. het bericht dat Hans Dulfer onverwacht is verhinderd. Gelukkig heeft zijn band Total Response, een echt all-star bezetting, toegezegd er evengoed een knalconcert van te maken, met als speciale gast trompettist Rob van de Wouw. Hij speelde jaren bij Dulfer, is een geweldige solist bekend van o.a Rotterdam Jazz Orchestra.

Gitarist Jerôme Hol is een van de spectaculairste en meestgevraagde gitaristen van het moment, een ongelofelijke rockimprovisator in de geest van Eddie van Halen en Jimmie Hendrix.
Drummer Hans Eijkenaar, die werkte met de top van de Nederlandse en internationale muziekscene, waaronder Anouk, Kane, Kayak en te horen is op 15 top-40 hits, is een begrip onder drummers en zelden in een intieme setting te horen.
Basgitarist Ishaq van Niel moet je een keer gezien hebben om te geloven dat zo’n manier van basspelen bestaat: fysiek, virtuoos en ongelooflijk muzikaal.
Koen Schouten, die speelde bij o.a. Caro Emerald en Michelle David, geeft de beestachtig knorrende baritonsax sax een nieuwe dimensie met een solistisch geluid. JAZZINCATSTOWNJAZZ