Geslaagd Jazz weekend

Mooi weer, street-jazzbands en diverse live optredens zorgden dit weekend (27 en 28 augustus) voor een zeer geslaagd Jazz in Catstown 2022. Wij willen allereerst het publiek bedanken voor hun komst en ook de street- en podiumbands voor hun muzikale gezelligheid en bijdrage.


De Wit-Don Quichotte nieuwe Hoofdsponsor

De Wit-Don Quichotte nieuwe Hoofdsponsor van Jazz in Catstown editie 2022. Wij zijn bijzonder trots dat we het Helmondse bedrijf; De Wit / Don Quichotte (Willem van Zantvoort) als hoofdsponsor mogen presenteren.


Abline Media nieuwe sponsor

Abline Media nieuwe sponsor Van Jazz in Catstown editie 2022. Abline Media (van Gilberto Claassen) gaat, verdeeld over de 2 dagen, diverse opnames maken wat uiteindelijk resulteert in een mooie aftermovie.


JAZZ UIT NEW EINDHOVEN

29 JUNI  20.00 UUR HET TWEEDE OPTREDEN BIJ DE HARBOUR JAZZCLUB HELMOND DE SAIL JAZZBAND   Voor de échte Jazz moet je in New Orleans zijn.


The New Orleans Buddies

25 MEI  20.00 UUR HET EERSTE OPTREDEN BIJ DE HARBOUR JAZZCLUB HELMOND NEW ORLEANS BUDDIES   Aanvankelijk was het niet de bedoeling om een nieuwe jazzband op te richten, maar gewoon samen muziek te maken.