HANS DULFER! TOTAL RESPONSE

ZATERDAG 26 AUG 2023 20.30u
Podium Havenplein, Havenweg Helmond

Saxofonist Hans Dulfer (82) gaat nog altijd als een speer. Niet alleen stond hij afgelopen najaar weer een week met dochter Candy in de Blue Note Club in Tokyo, met zijn nieuwe band Total Response speelt hij de Nederlandse festivals en zalen plat.

Dulfer! Total Response, een all-star bezetting met het puikje uit de Nederlandse muziekscene, heeft zich afgelopen jaar bewezen als een genadeloze en tegelijk speelse unit vol speelplezier en energie. De band speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol.

DIT JAAR OP HET JAZZFESTIVAL IN HELMOND

Datum: zaterdag 26 aug.2023
Aanvang: 20.30 uur
Toegang: gratis
Lokatie: Podium Havenplein, Havenweg Helmond